Meri paralajmeron: E sigurt do ndodhe… Mos thoni qe nuk ju thashe! Ja parashikimi…

Ja cfare parashikimi sjell Meri per shenjen tuaj…
Dashi
Sot per ju dita rezervon nje pro.blem me koken apo str.esin i cili vjen dhe ju mblidhet nese nuk keni marredhenie te mira ne martese apo me te tjeret

Demi
Psik.ologjikisht keni kaluar periudha te ves.htira mb.ylljeje dhe tashme qe doni te hapeni ndjeheni te fri.kesuar dhe te pam.undur Pikerisht kjo mb.yllje ju shk.akton pr.esion. Nese keni ves.htiresi me punen mos u lo.dhni me teper. Aty ka njerez qe nuk ju duan.

Binjaket
Pro.blemet ne diten e sotme vijne nga shoqeria dhe nje marredhenie e ngrohte e cila mund tju tra.dhetoj ne nje ambjent shoqeror duke ju renduar eg.oizmin. Kjo sjell pro.bleme me ze.mren.

Gaforrja
Ceshtje te ka.rrieres dhe te pamu.ndesise per te kontrolluar situatat do behen pro.blematike edhe per shendetin tuaj i cili do re.ndohet kryesisht ne pikat qe vendosin ekuilibrin e trupit si pr.obleme me mesin dhe veshkat.

Luani
Pikerisht ju me lajmet jo shume te mira dhe planet e puneve qe vesh.tiresohen apo permb.ysen mund te keni nje ner.vozizem shume te larte qe shk.akton pro.bleme me fr.ymemarrjen dhe melcine.

Vir.gjeresha
Nje ceshtje e rendesishme ekonomike e cila po shkon e po vjen dhe nje ceshtje personale qe kthehet ne de.shtim ne dashuri mund tju shka.ktoj pro.bleme me ndjenjen e ha.kmarrrjes qe m.und te perkthehet ne he.lmim te trupit nga to.ksinat e rrez.ikshme te trupit.

Peshorja
Harmonia ne diten e sotme do jete e rendesishme per ju. Por nese partneri juaj apo dikush i afert nuk e ndihmon situaten ju do ngeleni vetem dhe kjo m.und te kthehet me ndjesine e bra.ktisjes dhe mela.nkolise e cila shoqerohet me dh.imbje koke.

Akrepi
Hu.mbja e shpreses per nje romance apo per nje ecuri normale ne dashuri m.und te behet pike e d.obet ne lidhje me shendetin tuaj psik.ologjik dhe m.und te shoqerohet me shtim oreksi per te ab.uzuar me embelsirat.

Shigjetari
Per ju dita eshte e rendesishme per nje aktivitet qe doni te beni apo per nje argetim qe ju ka mu.nguar. Ne te kundert do beheni e ku.nderta e argetimit dhe gezimit duke qene agr.esive. K.ujdes me sh.erret dhe aks.identet ter.oidet.

Bricjapi
Cdo ceshtje familjare dhe ka.rriere m.und te perkthehet ne nje pike te d.obet sot per ju sidmos per te afermit tuaj. Ky st.res ju sjell pro.bleme me stomakun dhe sistemin tretes. Ku.jdes me pijet alk00like

Ujori
Duket se gjithcka sot ka te beje me menyren si i shikoni dhe i parashikoni gjerat planet dhe marredheniet. Ne nje dy.shim te tille do h.umbni veshtrimin e qarte edhe realisht. K.ujdes me shikimin syte e mendjes dhe syte konkrete.

Peshqit
Nje marredhenie e fsh.ehte qe ju ka lo.dhur dhe sot te.nton tju l.odhe akoma me shume do behet shk.ak qe te ndjeheni te pafuq.ishem dhe nje gjendje e pashpjegueshme apo sem.undje e pashpjegueshme m.und tju shqe.tesoj.

Leave a Reply