Menjëherë pas ndarjes nga Bearti, Tea merr vendimin e papritur/VlDEO


Dy ditë më parë Bearti konfirmoi ndarjen nga Tea me anë të një statusi në rrjete sociale. Ai deklaroi se i kanë dhënë fund lidhjes për të mos u rikthyer më kurrë me njëri-tjetrin.

“Po gjithçka ka marrë fund. Nuk dua drama ose vëmendje, kështu që dua me e mbyll këtu këtë kapitull edhe mos me e hap më asnjëherë”, shkroi Bearti.


Menjëherë pas ndarjes, Tea ka marrë një vendim të papritur për të bërë një ndryshim në pamje. Ajo ka hequr dorë nga flokët portokalli dhe i ka lyer në ngjyrë gështenjë. Për më tepër ish-konkurrentja ka ndryshuar dhe gjatësinë e flokut, duke i prerë më shkurt. Tea ka publikuar video nga salloni, ku shihet e lumtur me ndryshimin e bërë.


Leave a Reply