“Mendon të jeѕh koIIovar?” RoIandi vihet në ѕikIet nga kërkeѕat e Ѕhqiрeѕ: 15 vjeçe je ti?

Marrëdhënia mes Shqipes dhe Rolandit duket se po ecën në drejtimin e duhur dhe kanë nisur të diskutojnë nëse do të nisin bashkëjetesën apo do të martohen më pas.
Në takimin e tyre, Shqipja e vuri në si klet duke e pyetur nëse do të jetë kollovar, por Rolandi ia preu shkurt që do të shkojë ajo në shtëpinë e tij. Por kërkesat e Shqipes nuk u ndalën këtu dhe tha se i pëlqen martesa sepse e ka vuajtur më parë.

Shqipja: Ti mendon të jesh kollovar?
Rolandi: Jo mi goce, kam shtëpinë time. Shkojmë te shtëpia ime. Shite shtëpinë tate ose lëre me qera.
Shqipja: Por jam te martesa.

Rolandi: Po pse 15 vjece je ti? Të të fus një të puthur njëherë. Rrofsh dhe për kapelen. Në momentin që më thua të martohemi, aty hu mb cdo gjë. Është si të më vesh celësin, me mua mbyllet historia. Dua të vd es pa dëgjuar fjalën div orc.

Leave a Reply