“Më vraaftë zoti, po ti qenke ma shtruese”, plas debati mes Erlindit dhe Antonelës


Veç Ledjanës, Antonela është përfshirë në debat edhe me Erlindin, pasi ajo i tha maniak një ditë më parë ndërsa foli në lidhje me skype.

Debati mes tyre ka agravuar në ofendime dhe sharje, ku Antonela ka thënë se ka qenë shaka fjala maniak që e përdori për Erlindin. Ndërsa djali i është drejtuar me ofendime.

Debati mes tyre:

Erlindi: Si ishte ajo puna e manjakut.

Antonela: Ti u talle për punën e patëllxhanit, maniak më dukesh aty.

Erlindi: Ku e pe dhe përse ma përmende. Kërko falje

Antonela: Jo s’kërkoj falje se e kisha me

Erlindi: Mashtruese.

Leave a Reply