“Më thanë se shkon mirë me mësuesen…”/ Gilberta dhe Iliri, takim i ngrohtë dhe me komplimente


Gilberta dhe Iliri kanë zhvilluar një takim 4 minutësh në Përputhen +40, ku u duk se pati afrimitet mes tyre.

Arjan Konomi tha se i pëlqeu biseda mes dyshes. Gilberta Simoni, mësuesja që është bërë pjesë e Për’puthen +40, tha se ia kishin rekomanduar Ilirin, ndërsa ky i fundit e komplimentoi për buzëqeshjen.
Gilberta: Ti the njeh femrat italiane, tani thua femrat shqiptare. Në çfarë kuptimi?

Iliri: Nuk kam eksperiencë në lidhje me vajzat shqiptare.
Gilberta : Në lidhje dashurie?
Iliri: Po në lidhje, dashurie.
Gilberta: E di ti se mua më rekomanduan Ilirin.

Iliri: Edhe mua më thanë se shkon mirë me mësuesen. Dua të bëj komplimente për buzëqeshjen.
Gilberta: Faleminderit.
Top Channel

Leave a Reply