”Më pëlqen ѕhumë ballkoni yt”/ Iѕh-Miѕѕi që garonte me рartinë e Kujtim Gjuzit ka marrë vetëm një votë

Ish Missi Silvana Bushati duket se nuk ia ka dalë të bëjë fushatën e duhur për zgjedhjet e 25 prillit pasi kandidoi për deputete nën logon e ABEOK (Aleanca Bashkimi Popullor Emigracioni – Ora e Shpresës dhe Konservatorët), e drejtuar nga Kujtim Gjuzit.

Bushati kandidoi për deputete në qarkun e Shkodrës por ka arritur të marrë vetëm një votë në këto zgjedhje. Ajo nuk është kandidatja e vetme që ka marrë një votë të vetme, pasi ka edhe emra të tjerë.

Në qarkun e Shkodrës renditet me një votë edhe Shtjefen Staku dhe Altin Gjeloshaj. Ndërsa shifrën më të lartë, 19 vota e ka arritur Hilmi Plava.

Leave a Reply