‘Më ofroi 15,000 раund рër νírgjērínē’, pasi ndryshoi gjínínē Jeѕѕiсa flet рër ofertat e meѕhkujve/Pamje


R0drigo Alves sot quhet Jessiva Alves. Personazhi i famshëm që krahasohej me kuk ullën Ken është kthyer në Barbie pas 75 0pera ci0neve pla stike për t’u shn dërruar nga burrë në grua.

Jessica ka shpenzuar rreth 900,000 paund për të arritur pamjen që ka, përfshirë ndërhyrjet në buzë, gj0ks, dhe në të pa-sme.

Jessica Alves u fotografua të martën në aeroport teksa merrte avionin për në Turqi dhe dukej shumë e lumtur. 37-vjeçarja po vuan nga mungesa e vetëbesimit, për shkak se është diag n0stikuar si 0beze.

Jessica ka treguar se shumë meshkuj i kanë 0fruar para për të kr-yer marrë dhë-nie sek suaIe me të pasi ndryshoi gjininë.

“Disa më ofrojnë para për v-irgj-ërinë time. Një burrë më ofroi 15,000 paund! Unë kurrë nuk do ta shes tr-upin tim, sepse po kërkoj dashuri dhe jo para!”, është shprehur ajo.

Leave a Reply