‘Më mungon’, zbulohet kush fshihet pas mesazhit në telefonin e Atdheut

Në punatën e sotme të “Përputhen”, Antonela braktisi Atdheun në takim, pasi pa një mesazh në telefonin e tij. Ajo u bë xheloze dhe u largua duke qarë.

Ndërkohë, Atdheu e tregoi në studio mesazhin që kishte parë Antonela dhe ishte “Më mungon”. Ai tha se ia kishte dërguar e ëma.


Në fund, Antonela i kërkoi falje duke thënë se e kishte ekzagjeruar dhe dyshja kërcyen në studio.

Leave a Reply