“Më marrsh të keqen”! Çfarë ndodhi mes Melisës dhe Antonelës ne Perputhen pas pyetjeve të publikut?


Antonela Berisha është konkurrenjta më e re që i është bashkuar emisionit “Përputhen” dhe që në momentin që erdhi ngjalli shumë debate. Antonela ka rënë në sy gjatë këtyre puntatave për tipin e saj ekspresiv dhe pa barriera për të debatuar dhe diskutuar me konkurrentët e tjerë.

Gjatë ditës së sotme ajo iu përgjigj disa pyetjeve të publikut, për të treguar diçka më shumë për veten. Një ndër komentet e publikut ishte: “vetëm Antonela ja mbyll gojën Melisës”. Por kjo gjë nuk mund të kalohej kaq lehtë nga Melisa e cila iu kthye: “Mua më marrsh të keqen”.

Leave a Reply