”Më kërkove të dalim çift nga këtu”/ Ana zihet keq me Arbërin, ѕhahen dhe fуhen: Mоѕ ma ngri mua zërin, qeре!


Deklarata e Arbrit, kur tha se Ana i ka propozuar atij të dalin çift nga emisioni, ka qenë në vëmendje të emisionit të sotëm “Për’Puthen Prime”. Në një përballje me njëri- tjetrin sërish kanë vijuar ten sionet mes tyre, duke përfunduar në debate të as hpra.

Ata debatuan me njëri-tjetrin duke ak uzuar për gënjeshtra. Ana: Unë për ta kuptuar nëse dikush më pëlqen dua të shoh reagimin e tij.

Arbri: Unë ta kam shprehur përherë, ça do ti t’shkul flokët? Ana: Nëse ti më sheh në një takim aq të afërt me Fatjonin, dhe nëse më pëlqen vërtet, duhet të ndihesh xheloz.

Arbri: Po jam ndjerë unë, mos më jep urdhëra mua. Ana: Mos më ngri zërin, se ke bërë ak uza të patur pshme përballë meje, më a kuz on për gënjeshtare. Të doja të dilja çift unë, të ftoja në takim.

Arbri: E shoh që ke ardh me ligjërata se të ka go ditur fort. Ana: Jo’ti do vëmendje

Leave a Reply