“Më ke prekur moralin me ato që ke thënë”, Përballje e fortë mes Antonelës e Blerimit (Fotot)

Pas ngja rjes së djeshme, ku Antonela u largua nga studio pas përballjes me Blerimin, të dy sqaruan çështjet në një përballje disa minutash.

Antonela është shprehur se me djali i ka prekur asaj moralin me fjalët që ka thënë, ndërsa është kundërshtuar nga Blerimi.
Ajo gjithashtu tregon se shkaku përse ai e ka marrë inat është se solli Atdheun në emision.

Antonela: Unë nuk sillem keq me ty nëse ti nuk sillesh keq me mua. Unë nuk i kam bërë keq kujt.
Blerimi: Këtë e kemi sqaruar.
Antonela: Vetëm ti flet dhe s’më lë mua.
Blerimi: Për të fol ti të gjithëve ua merr këtu.

Antonela: Agravon situata nëse bëhet diçka më e keqe. Më ka ndodhur edhe mua më ke ofendua por jo për të prekur moralin këtu, kurse këtu ti më ke prek mu.

Blerimi: Ajo ishte batutë.
Antonela: Unë nuk kam përgoju asnjë shtet asnjë krahinë as Maqedoninë për më shumë. Ishte ideja që ti the punën e nuses.
Blerimi: I ke ofendu të gjithë. Nuk jam vetëm unë por gjithë gocat e çunat me radhë, njërës si pulë tjetrës si gjel.

Antonela: I kemi bo e i kemi sqaru por moralin e familjen askujt s’ia kemi prek.

Blerimi: Jazek të qoftë dmth se unë kam bo turp.

Blerimi: Ti më ke thënë s’je burrë, s’mundesh të kontestosh burrninë time.

Antonela: Tregoje se të ka mbet hatri me mu se kam sjellë Atdheun në emision se ne kemi qenë shumë mirë.

Blerimi: E çlidhje ka kjo.

Antonela: Je duk në sytë e mi duke u shkri.
Blerimi: Kjo nuk e përballon dot fjalën time e gjithmonë ma ndërpret.
Antonela: Unë e di që ai më pëlqen.
Blerimi: Ty të duket vetja Ferrari, por me ato që ke bërë të vë X.
Antonela: Thuaje çfarë kam bërë, bëhu burrë e thuaje

Leave a Reply