“Më jep dhe një puthje tjetër”, Sara tepër e afërt me Erlindin: Jam e paparashikueshme!!/VlDEO


Sara dhe Erlindi ishin tepër të afërt në takimin e tyre, ku nuk munguan puthjet, përqafimet e përkëdheIjet. Pasi Erlindi e puthi në qafë, Sara i kërkoi një puthje tjetër dhe më pas i tha se është e paparashikueshme.

Erlindi: U kënaqa shumë sot. Do të të jap dhe një puthje. Sara: Nuk lejoj puthje, kemi kohë. Erlindi: Do të ta jap unë puthjen. Sara: Ku? Erlindi: Te qafa. Sara: Ma jep dhe një tjetër se puthke bukur. Erlindi: Si do ta përshkruash veten me një fjalë? Sara: E paparashikueshme.


Erlindi dhe Ervisi kanë debatuar në studio për Sarën. Pas takimit me Erlindin, Ervisi tha se flet në ajër në takim me vajzat.

Ervisi e cilësoi si shtirje sjelljen e Erlindit në takimin me Sarën dhe më pas filloi debati mes dy djemve.

Ervisi: Nuk ishe vetvetja. Po shtireshe. Më vjen mirë që mësove dy gjëra nga takimi im. Nuk di me lidh dy llafe, sikur të ka ngrënë dhia atë përpara… Shyqyr që del njëherë në takim dhe i thua gocave që je vetëm për to. Erlindi: Ti flet në takim. Je jashtë loje. Nuk je fare pjesë e takimeve. Ervisi: Atë do ta shohim.

Erlindi: Kaq e kishe ti vëlla./Top Channel

Leave a Reply