Më e votuara në Durrëѕ, ja kuѕh është 22-vjeçarja që do jetë deрutete në Parlamentin e ri

Durrësi është një ndër qarqet ku numërimi i kandidatëve po vijon me ritme të ngadalta. Deri më tani nga 481 qendra votimi në total janë numëruar vetëm 273 qendra. Sipas të dhënave nga KQZ, sa i përket listës së Partisë Demokratike deri më tani më e votuara është një emër jo shumë i njohur dhe që kandidon për herë të parë, Andia Ulliri me 5249 vota, në vend të dytë renditet Manjola Luku me 4051 vota, ndërsa i treti është Igli Cara me 3230.

Gjithashtu kujtojmë se PD në Durrës ka siguruar 6 mandate dhe pjesë e listës fituese nuk rezultojnë dy nga më të votuarit, pasi Luku është e 9 në listë ndërsa Cara është i 7. Në Durrës, PD ka marrë 6 mandate.

Leave a Reply