“Më Кērс-ēnoi në Кorridor”/ AntoneIa shр-ērthеn sërish ndaj Locos: Do e zgjidhim me FlS !!!


-Debati i puntatës së djeshme mes Antonelës dhe Loco-s për foton që ky i fundit ka publikuar në Instagram me një Iitar të v-a-r-u-r dhe duke iu referuar asaj duket se vazhdoi edhe përtej emisionit. Antonela zbuloi se Loco e ka kërc- ënuar në k0rridore, sipas të cilës, ai i kishte thënë: “ke bërë gabimin më të madh të jeettës tënde”.

Antonela më pas iu drejtua në studio Loco-s duke i thënë: “Dëgjo se unë jam femër nuk merrem dot me një mashkull por meqë e do kështu kam njerëz sa të duash në Itali, do e zgjidhim me fis”. Ndërkohë Loco i hodhi poshtë aku-zat se e kishte kërc_ ënuar Antonelën duke i thënë se ishte keeqkuptuar.

“Unë i thash ke bërë gabimin më të madh të jeettës që më kërc_ ënove mua, sepse nuk më kërc_ ënon dot mua njeri, por kjo e ka keeqkuptuar,” tha Loco./Top Channel

Leave a Reply