Mbërrijnë 38.400 D0ZAT e AstraZeneca/ Nesër vaks-ínohen mësuesit, Rama fton mjekët nga Kosova t’i marrin D0ZAT në Kukës


I pranishëm në aeroportin “Nënë Tereza” ku dhe priti 38 mijë e 400 d0za të vaks_ínave nga Astrazeneca, Rama tha se në muajin prill, pritet të vijnë 60 mijë d0za të tjera vaks_inash, po nga Astrazeneca. Disa shkollat do të kthehen në pika që qendrat të vaks_inimit në të gjithë vendin, shtoj më tej Rama, ndërsa nga Pfizer, pritet të vijnë edhe 30 mijë d0za të tjera.

Ai gjithashtu bëri të ditur se nga nesër do të lidhen kontaktet me autoritete në Kosovës që bluzat e bardha në spit_alet K0vid atje të vijnë të vaks_inohen në Kukës. “Nesër do të nisim vaks_inimin e mësuesve dhe pedagogëve. Do ta shtrijmë me shpejtësi në të gjithë territorin e vendit. Shkollat do të kthehen në pika vaks_inimi. Presim së shpejti të vijë një sasi më konsiderueshme. Nga kompania AstraZeneca do të marrim edhe 60 mijë d0za të tjera në muajin prill.

Ndërkohë që, jemi gati nga nesër të organizohemi me Kosovën për ti dhënë mundësinë mjekëve dhe infermierëve të spit_aleve C0vid, që nga spit_ali i Prishtinës. që të vijnë dhe vaks_inohen në Kukës. I presim me shumë kënaqësi që nesër dhe do të lidhemi me strukturat përkatëse. Do jetë e rëndësishme, që edhe në Kosovë të th_yhet kjo pe_n_gese e tme_rr_shme e mungesës së d0zës së parë”, u shpreh Kryeministri.

Në fund Rama tha se “Do të kemi një vaks_inim in_te_nsiv duke lehtësuar n_dje_shëm sezonin turistik”./Top Channel

Leave a Reply