Mbani Iotët/ VogëIushja shqiptare përlot me kërkesën e saj: Dua fIokë për mamin, se ja mori sëmundja e Iigë


Dy vite më parë, jeta e Ildës dhe familjarëve të saj ndryshoi plotësisht. Vajza e saj Ersi, 12 vjeçe, rrëfeu historinë prekëse në emisionin “Më thuaj një dëshirë”.

Ilda u di agn osti kua me ka ncer në g ji në moshën 34- vjeçare dhe pas shumë seancave të kimi
oterapisë, i ranë flokët.

Me lot në sy, Ersi tregoi se dëshironte që mami i saj të kishte fl okë si më parë. Sikur të mos mjaftonte vetëm kjo d hi mbje, Ilda është përballur edhe më një dramë tjetër në jetë, hum bjen e v ëllait 25-vjeçar, emrin e të cilit sot e mban Ersi.

“Më thuaj një dëshirë” i realizoi dëshirën Ersit, e cila pasi e pa të ëmën me exte nsions u emocionua dhe i dha këtë mesazh; “Ti je luf tëtare, Zoti spr ovon njerëzit e fortë! Nuk dua që të qash më!”

Leave a Reply