“Mbуlle, рuѕho”/ Debat i aѕhрër mes Blerimit dhe Antonelëѕ: Рo kush je ti moj?


Blerimi dhe Antonela kanë pasur një debat të ash për në studio gjatë kohës së publicitetit.

Ndërsa moderatorja i bëri të qartë se do të kenë një përballje 4 minutëshe në fund të programit, Antonela refuzoi dhe Blerimi reagoi ash për duke i thënë se nuk e kërkoi ai.
Antonela: Është duke përdorur shumë ironi e fjalë të rëndë. Mbylle, pusho.
Blerimi: Mirë se Michael Jacksoni ka qenë i famshëm.
Antonela: Nuk pranoj të sqaroj asgjë me të. Kurrë.

Blerimi: Kush je ti të bësh 4 minuta takim me mua? Ti nuk po pranoke. Kush je ti moj? Kush je ti? Se ta kërkova unë takimin ty. Rri aty.
Antonela: As unë s’ta kërkova.
Blerimi: Se thotë s’pranoj a thu se unë ja kërkova.
Antonela: Nuk më duket mënyrë e hijshme.

Leave a Reply