Mazllëmi në bregore do dhe grua dhe dashnore/ Arjan Konomi i bën të pabërën Mevlanit me fjalët e tij


Opinionisti i përputhen Arjan Konomi zgjodhi ta përshkruante më një batutë treshen Antonela-Mevlani-Lediana, që sot patën një përballje por nuk bënë asnjë hap para nga pika ku ishin.

Ndërsa tha se Mevlani duhet ta ndajë mendjen për vajzat , i bëri një krahasim me një batutë: Mazllëmi në bregore do dhe grua dhe dashnore.

Debati në Prime

Lediana: Unë s’të kam thënë asnjëherë burri, këtu s’jam ai lloj njeriu, ndaje mendjen.

Mevlani: unë jam në njohje, më pëlqeni të dyja në të njëjëtn kohë
ca të bëj unë të qaj

Lediana: po pse e zgjodhe, se unë të kam thënë se ku jam

Mevlani: Po ti s’je brenda shpirtit tim

Lediana: Unë nuk them që jam veç për ty, nëse s’më jep siguri

Mevlani: Po ti a ke kaq ndjenjë të forta për mua, sa e ke kaq probleme.

Leave a Reply