Magji me letra në takim me Meliѕën, Andi “e befason” bukuroѕhen me kërkеѕën “e рарritur”: Nëѕе e gjej dua…(Foto)


Andi i “Për’Puthen” mesa duket paska një talent të fshehtë, të bëj magji me letra!

Andi: E kam një talent me letra, nëse ja qëlloj letrës një puthje.

Melisa: Po nëse nuk e gjej

Andi: S’ma jep puthjen

Melisa: Pse s’ka dënime? Do të bie në shpullë

Andi: Zgjidh një letër dhe tregoja kamerës.

Andi në fund arrin të gjejë letrën që Melisa zgjodhi, madje dy herë!

Leave a Reply