lzraeIi nuk mjaftohet me vakѕinat/ Po рrodhon ѕрrajin për hundët që vreet K0VIDI-n


Sipas mediave të huaja në një fabrikë izraelite ka filluar të prodhohet një spraj për hundët, i cili ka aftësinë të “vra së” 99.9% të grimcave të ko ronav irusit.

Krijuesi, Dr. Gilly Regev tha në “Times of Israel” se spraji mund të kishte parandaluar C0vid të përhapet në këtë nivel në botë.

Ndër të tjera, Regev tha se: “Shpresojmë që spraji të shpëtojë shumë jetë në vendet që janë duke pritur vaks inën”.

Ai tha se medikamenti në fjalë është i efektshëm, pasi kjo gjë është vertetuar edhe në një laborator kundër një game të gjerë vi rusesh dhe se variante të reja të ko ronav irusit nuk do të ndikonin në efektivitetin e tij.

Leave a Reply