Lutja kur kem dhimbje në trup! Fjalët që duhet të themi..!?


Është e zakonshme që gjatë jetës njeriu të pësojë dhimbje në trup. Në të shumtat e rasteve njerzit hutohen dhe nuk dinë çfarë të bëjnë.Fjalët që duhet të themi janë: Bismil-lah.(3 herë) E’udhu bil-lahi ve kudretihi min sherri ma exhidu ve uhádhiru.

(7 herë)Në emër të All-llahut. Kërkoj mbrojtjen e All-llahut me fuqinë e Tij nga e keqja e kësaj që ndiej dhe frikësohem.Muslimi 4/1782. Allahu e di me se miri. Per me shume lajme te tjera per te shikuar na ndiqni . Allahu ju shperbleft me gjitha te mirat e beni lutje edhe per neve Allahu na shperbleft me Xhenet Amin

Leave a Reply