Lulja e ‘Рërputhen’ flet Тroς: Ai sa Коfѕhа ime, që të bëjë ѕ*kѕ me mua duhet të…/VlDEO


Konkurrentja e Përputhen +40 Luljeta ka marrë menjëherë vëmendjen në emision me deklaratat e saj. Ndonëse 65 vjeç, Luljeta shprehet se ndihet si një 20-vjeçare dhe është një zonjë pa komplekse.

E ftuar në emisionin “Ndryshe” në Top Albania Radio, Luljeta u pyet nëse do ta gjejë dashurinë në Përputhen, por ajo nuk e beson këtë.

“S’besoj, u tre-mbën nga hyrja e re, Landi, ky që bëri kërkesën për mua, taksisti dhe ndoshta u tre-mbën për atë. E refuzova sepse nuk kishte as gjatësi ishte shumë i shkurtër, sa k0fsha ime… Do i thosha: ‘Ti sa k0fsha ime çfarë kërkon, që të bëjë edhe s_ks me mua, ai duhej të rr0tull0hej shumë…”, tha ajo.

Leave a Reply