Luli i ‘It’s my love’ e krahason veten me modelin që u dëbua nga Arabia veç pse ishte i bukur


Lulzim Jashari i “It’s my Love” duket se e ka veten fort në qejf, e këtë nuk ngurron ta shpreh përmes rrjeteve sociale.
Së fundmi, Luli e ka krahasuar veten me modelin Modeli Omar Borkan nga Dubai, që u dëbua nga Arabia Saudite për një arsye të pakuptimtë, sepse ishte shumë i pashëm.
Këtë Lulzim Jashari e ka bërë përmes një shkrimi në Instagram.

“Ky arab ka ardhë moti në Kosovë dhe të gjithë e njohim si Lulzim Jashari”, ka shkruar ai.

Leave a Reply