Loco largohet nga Përputhen pas fotos me Iitar. AntoneIa: Do të të ‘V R I S T E’ ndër-gjegjja nëse do kryeja vetë ‘V R A S J E’ ?


Elvisi (Loco) ka vendosur të larg0het nga Përputhen pasi pubIikoi fotografinë me Iitar në rrjete sociale, për të cilën tha se e kishte për AntoneIën. E gjitha kjo shkakt0i debate të f0rta në program dhe pas kësaj, Elvisi vendosi që t’i japë fund rrugëtimit të tij në programin e dash-urisë ku dukej se marr_dhënia e tij me Sindin po shkonte në drejtimin e duhur.

Loco: Unë do të larg0hem sot dhe duhet të bëhet dikush ku_r_ban për të përfituar dikush tjetër. Por ta harroni që mund të bëhem ku_r_ban. Arjani: Vetëm një mendje e p_i_sët nuk vjen e kërkon faIje por justifik0het. Loco: Nuk e kuptoj rev0Itën tënde.

Arjani: E mbylle këtë program në mënyrën më të keeeqe. Të flasin dhe të tjerët që rrinë si mu_m_je Egjipti. Antonela: Unë kam pasur respektin maksimal dhe jam p_r_e_kur se kam menduar që je i kulturuar. Dua të bëj një pyetje, unë të kisha bërë vetë v_r_a_s_j_e, do të të v_r_i_s_t_e ndër_gjegjja?

Loco: Sigurisht që po. E kam thënë që Antonela më duket femra më e fortë këtu, nuk e di kush mund të je_të dësh_mitar këtu. Po thoja që të kam vlerësuar dhe faleminderit që i the ato fjalë por ajo që më ka bezdisur tek ti është që përpiqesh të justifik0hesh për çdo situatë, herë me l0t, herë me v_ik_timi_zim. Sot nuk kam ardhur as më a_ku_za, as me sh_patë në dorë por kam ardhur për të dalë e për të ikur në punë time se nuk mundem më. Antonelës i kërkoj falje se e kam bërë të ndihet keeeq.

Antonela: Unë të fal, por nuk ka për të falur Zoti./Top Channel

Leave a Reply