Loco i thotë të gjitha në Express Rozë, thumbon Arjan Konomin


Loco ka qenë i ftuar në Intervistën në Express Rozë ku ka folur për atë se si e ka përfunduar aventurën e tij në Për’puthen

Para Festa Qoqaj fillimisht Loco ka folur për atë se si ndihet që është në Kosovë, por edhe dëshirën e tij që në “Për’puthen” të këtë ndonjë vajzë nga Kosova ose shqiptare nga Maqedonia.

Pas kësaj ai ka folur për largimin e tij dhe përplasjet që ka pasur me Arjan Konomin.
Ai e ka përshkruar këtë emision si një “xhungël”.
E për largimin e tij ai ka thënë se ka qenë një “strategji e Arjanit”.

“Si me e thanë unë emrin e Arjanit si mos me e thënë kjo dihet. Si me e thanë emrin e Antonelës si mos me e thënë prapë dihet. Sepse këto dy personazhe kanë qenë disi që kanë dashur që të nxerrin edhe përfitimin e vetë nga kjo situatë që të dalin të prekur, të viktimizuar, për ta fituar atë vëmendjen e mëshirës që unë e kam cekur edhe më parë është një lloj vëmendje më e keqe që mundesh me e fitu si person”, ka thënë Loco për Express Rozë. /GazetaExpress/

Leave a Reply