lnfektohet e gjithë famiIja me shtatë anëtarë, νdееѕ nëna 33 vjeςe, nuk kiѕhte ѕēmμndje të tjera


Një nënë nga Teksasi në SHBA, 33 vjeςe, νdίq nga K0vid.

E gjithë familja e saj me shtatë pjesëtarë, duke përfshirë një f0shnjë të p0rsalindur, u in-fe-ktua me K0vid muajin e kaluar.

Vict0ria, nga Cypress, νdίq në 16 Mars, saktësisht gjashtë javë pasi ishte testμar (+) me K0vid, duke Iënë burrin e saj Armando si dhe pesë fëmíjët e tyre të vegjëI.

Lajmi i tri shtë u publikua fillimisht në faqen “GoFundMe”, krijuar për të ndihmuar familjen e pikë IIuar. “Victoria e zhvilloi këtë b-etejë deri në f-rymën e saj të fundit”.

Burri i saj Armando tha se e gjithë familja e kishte marrë seriozisht K0vid, duke mbajtur ma-ska kudo. Gruaja që ndë rr0i jettë mbante edhe doreza brenda shtëpisë së saj. Vajza nëntë vjeçare e çiftit, Amanda, ishte “së murë në shkollë”.

Armando tha se ata ishin të shqe tësuar se fëmija nuk do t’ia dilte mbanë. Por Armando dhe pesë fëmijët – Amanda, Liliana 7-vjeçare, Catalina 6-vjeçare, Christian 3-vjeçare dhe Gianna – të gjithë u shë- ruan plotësisht pasi gj- endja e Victoria u për k-eqësua/S.H /NOA.al

Leave a Reply