Lindita thotë se ëѕhtë хheloz/ Çimi nuk i ndahet Instagramit, habit me deklaratën për Ѕtelën: Është gozhdë!

Lindita ka komentuar krisjen e marrëdhënies së Çimit me Stelën duke thënë se ai është xheloz për të.

Çimi ka habitur me deklaratën duke thënë se Lindita ka nevojë t’i vendosësh frena, ndërsa Stela është gozhdë që nuk lëviz.
Nga ana tjetër, Linda tha se vërtetoi shprehjen që Çimi të lë për një mesazh.
Lindita: Mendoj se unë jam shkak për marrë dhënien tuaj dhe Çimi është xheloz për mua.

Gilberta: E kemi parë që Çimi është afruar me Linditën.
Çimi: Ka nja 2-3 javë që si flisja.
Gilberta: Sot në mëngjes ju pashë.
Çimi: Lindita ka nevojë t;i vendosesh frena. Ndërsa Stela është gozhdë. Nga ana tjetër mund t;’i vesh frenat, nga tetra mund t’i zhbllokosh.

Linda: Kur ju thashë që Çimi të lë për një mesazh. Më bën çudi se çfarë ka ndodhur në 1 javë. Unë bëra hapa pas sepse u shprehe që të pëlqen Stela. Mua më detyrohesh minimalisht një shpjegim.
Çimi: Nuk më pëlqeu ai story. Mu duk si Iliri. Unë nuk jam ndonjë i bukur.

Leave a Reply