Lindita “ç mend” Luanin, del nga makina dhe kërсen në rrugë gjatë takimit (Fotot)

Pas takimit, Luani ka kërkuar që ta shoqërojë për në shtëpi Linditën dhe kjo e fundit ka pranuar.

Ndërsa shkonin për në shtëpi, Lindita e cila shquhet për tipin e saj të hapur ka kërcyer në mes të rrugës.
Luani ngriti volumin nga makina ndërsa e shoqëronte me duartrokitje.

Lindita shfaqej e qeshur ndërsa argëtohej nga jashtë makinës duke bërë lëvizje provo kuese.

Leave a Reply