Lindin хhelozitë e раra! Antonela vë re рuthje në qafen e Atdheut..


Antonela dhe Atdheu nuk janë deklaruar ende për shkak të tjetrit, por duket se janë bërë pandarë! Nuk kanë munguar shenjat e xhelozisë mes tyre.

Ata të qëndrojnë shumë kohë bashkë me prapaskenë, dhe në një moment teksa prisnin që të futeshin në studio, Antonela vuri është një shenjë në kafenë e Atdheut.

Fjalë të tjera për një puthje dhe Antonela e pytë këtë: “Kush të ka puthur këtu”, ndërsa Atdheu e kaloi situatën me të qeshur pa dhënë shpjegime.

me të drejtë-tjetrin dhe nuk i dha më shumë rëndësi shenjat e buzëve në qafën e Atdheut.

Leave a Reply