Linda rrëfen telefonatën e vajzës në mes të natës: Isha jashtë Shqipërie, po q_ante dhe më tha…


Erlinda Ogreni është 40 vjeçe, e div0rcuar dhe me një vajzë 12-vjeçare. Ajo është me origjinë nga Lushnja ndërsa aktualisht jet0n në Tiranë, ku ka një biznes privat.

Së fundmi, është bërë pjesë e Përputhen +40 dhe ditën e sotme ka rrëfyer v_ështi_rësitë që ka kaluar me vajzën e saj.
“Vajza është buIIizuar për shkak të peshës. Jemi detyruar të ndërrojmë shkollën, banesën dhe duke folur me mësueset, nuk tr_ajt0hen shumë në shkollë këto tema. Ka qenë koha e tër_metit hera e fundit kur nuk isha në Shqipëri dhe vajza më ka telefonuar në 11 të natës duke q_arë sepse e buIIiz0nin në klasë.

Në të njëjtën orë, kam telefonuar mësuesen duke i thënë se si duhet të mësojnë nxënësit si të duan njëri-tjetrin në klasë. Vajza ia ka dalë të jeettë më e zonja, më me siguri, më me vetëbesim.

Vajzën e kam ndi_hmuar duke e nx_je_rrë para pasqyrës duke i thënë se “atë që sheh ti, atë do shohin dhe të tjerët”. Unë e shihja që vajza ishte e qeshur në shtëpi dhe nuk e shfaqte, por isha unë që e sh_ty_va dhe arriti të pranonte që e sh_anin në shkollë për peshën”, tha Linda.
Top Channel

Leave a Reply