Linda Rei shfaqet me Вarkun e Rrumbullakosur: E kam bërë me Ѕhрirtin e Ѕhenјtë


Pak ditë më parë Linda Rei i habiti të gjithë me deklaratën e saj. “Jam shtatzënë”, tha ajo, duke t-razuar rrjetin.


Pasditen e sotme Linda ishte e ftuar në “Ftesë në pesë”. Ajo u shfaq me barkun e rrumbullakosur dhe tha se e ka bërë me shp-irtin e sh-enjtë.

Bieta reagoi e habitur dhe i tha “Mund të na e vërtetosh duke treguar barkun”. “Ja presim edhe pak edhe do ta tregoj tamam”, u përgjigj Linda.

Leave a Reply