Linda Rei bën deklaratën e papritur: Jam me barrë apo shtazënë, si i thuhet


Linda Rei u kthye në një kohë fare të shkurtër në një ndër personazhet më të komentuar. Rei theu tabutë e shoqërisë shqiptare duke treguar shndërrimin e saj nga gjinia mashkullore në atë femërore.

Së fundmi, Linda ishte e ftuar në”Abc”, ku ndër të tjera deklaroi se ishte shtatzënë. “Jam me barrë apo shtatzanë si i thuhet”, deklaroi ajo.

“Jam në muajin e 3-të. Mendon që normale që do ndryshoj ndjesia sepse të ndryshon gjithë jeta. Mendoj se është pak shpejt për detajet, le të presim momentin e duhur”, tha ajo.

Ndërkohë, e pyetur nga moderatori për detaje të tjera apo për emrin që ka menduar për fëmijën, ajo preferoi të mbetej diskrete. Kur u permend emri Massimo, Linda theksoi se nuk dëshironte t’i vendoste këtë emër pasi kështu quhej ish i dashuri i saj.

E pyetur nëse e ka menduar ndonjëherë se si do të reagojnë njerëzit? Linda tha se: “Pse ta mendoja apo mendoj?”

Ajo nder te tjera tha se nëna e saj është natyrë romantike dhe poezitë që ka shkruar në librin që pritet të botojë janë dashurie.

Leave a Reply