Lëvizni dy fije shkrepëse dhe bëjeni ekuaсionin të jetë i saktë


Jo të gjithë jemi të prirur për të zgjidhur ekuacione të ndryshme matematikore, por herë pas herë është mirë që trurin ta vendosim në punë edhe me gjëra të lehta. Kjo gjë rrit përqendrimin dhe vëmendjen tonë në detaje.

Enigma që shihni me fije shkrepëse patjetër që do e aktivizojë dhe stërvitë trurin tuaj. Mjafton të lëvizni vetëm dy fije shkrepëse për ta bërë këtë ekuacion të jetë i saktë.

Nëse nuk arrini të gjeni dot, përgjigjen e keni më poshtë: /tvklan.al

Leave a Reply