“Lëre Mevlanin”, Lediana merr mesazhin e rēndē në rrjete sociale


Lediana dhe Antonela janë konfIiktuar publikisht për Mevlanin, konfIikt i cili edhe ka shkaktuar ndarjen e pulbikut në dy kahe. Por një fanse ka kaluar përtej n0rmales dhe i ka dërguar një mesazh u_rrejt_jeje Ledianës duke i uruar v_de_k_jen dhe pastaj ta lërë të lirë Mevlanin që të dalë me Antonelën nga programi.

“Ishalla ne v_a_rr sa më shpejt dhe ia liron Mevlanin Antonelës”, kanë qenë fjalët e ndje_këses të cilat siç duket e kanë lënduar Ledjanën pasi ajo e ka publikuar në storien e saj duke i shkruar edhe një mesazh.“Nuk i kam marrë asgjë askujt dhe nuk do ta bëj.

E vetmja gjë që kurrë nuk kam dashur është që fama dhe emisioni të ndikojë në gje_n_djen time emocionale dhe të arrij në një pikë të tillë ku më tepër q_aj se sa qesh”-ka shkruar ajo.

Leave a Reply