Ledri Vula nis pushimet së bashku me Sarën dhe Poemën e vogël, për ku ikën ata?


Sara Hoxha dhe Ledri Vula zbuluan ditën e sotme se po iknin së bashku me të voglën e tyre, Poem Blu, drejt një vendi. Ata publikuan video nga avioni, por destinacionin nuk e bënë të ditur.

Duke qenë se të gjthë jemi kuriozë të dimë çdo lëvizje të çiftit, është mësuar se ata janë nisur për një udhëtim drejt Dubait.

Leave a Reply