Ledjana tregon ѕi ndikon familja në raрortin e ѕaj me Mevlanin (Fotot)

Pas transmetimit të pjesëve të takimit të Mevlanit dhe Ledjanës, vajza ka treguar marrëdhënien e saj me familjarët.

Ajo tha se tashmë marrëdhënia me të ëmën është paqësore dhe se vetë vëllai i saj e kritikon për veprimet ndaj Mevlanit.

“Do të ishte shumë mirë nëse do të xhirohej nga unë por pa kamerat, se nuk është vetëm unë por edhe familja ime. Kamerat ndikojnë tek unë, pavarësisht se njerëzit e kanë të vështirë ta besojnë. Mamaja ime e kuptuar hap pas hapi dhe reagimi që ajo ka bërë ditën e audicioneve, unë kam ardhur duke qarë aq sa më tha ‘nëse futesh mos më flit më’.

Tani raporti im me të është paqësor. Sa i përket Mevkanit, vetë vëllai im më thotë më tregon kritikon e më thotë se faji është i yti dhe jo i Mevlanit”, tha Ledjana.Tch

Leave a Reply