Ledjana shfaqet në krahët e tij, Mevlani i bën reagimin e ëmbël: Është lidhje që…(Foto)


Ledjana dhe Mevlani duket se po ecin në drejtimin e duhur.Ndonëse ka pasur shumë debate mes tyre dhe shpesh herë shfaqen duke debatuar me njëri-tjetrin, qetësohen dhe buzëqeshin sapo shkëmbejnë një shikim me sy.Kujtojmë se para disa ditësh shkëmbyen puthjen e parë, ndërsa në një postim të ri në Instagram, Ledjana shfaqet në krahët e Mevlanit dhe shkruan:

“Është lidhje që nuk mund ta shpjegojmë”. Ndërkohë edhe ky i fundit nuk ka qëndruar pa reaguar pasi ka komentuar me një emoji zemër e dy të tjera

Leave a Reply