Ledjana: Më ka pëlqyer Mevlani, që ditën e parë që e pashë në prapaskenë


Gjatë takimit 4 minutësh emocionues të tyre, Ledjana tha e ka pëlqyer Mevlanin që ditën e parë që e ka parë në prapaskenë.

Ledjana: Po hë ca do të thuash.
Mevlani: Ti ca do të na thuash.
Ledjana: Të falënderoj për çdo emocion që më ke falur .
Ledjana: Ti më intereson, edhe pse të tjerët i vlerësoj shumë.
Mevlani: Nëse ti s’do ta bësh mos e bëj për hir të njerëzve.

Ledjana: Të kam treguar edhe anët e mia negative.
Mevlani: Nëse ka mirëkuptim e dashuri në mes realizohet.
Ledjana: Do përpiqem të eliminoj egoizmin tim.
Ledjana: Duhet të jesh më serioz dhe t’i lesh shakatë.
Top Channel

Leave a Reply