Ledjana i këndoi dhe i foli për Mevlanin në takim Blerimit, Arjan Konomi e degjeneron: Ke bërë një gabim të madh!


Një veprim i çuditshëm ka ndodhur në takimin mes Ledianës dhe Blerimit nga ana e vajzës. Ajo filloi të këndonte një prej projekteve muzikore të Mevlanit. Kjo solli një reagim nga djali i cili në fund e la të vetme në tavolinë.

Biseda mes Blerimit dhe Ledianës: Lediana: kam në mendje këtë këngën shuj shuj se pa ty nuk po vuj vuj

Blerimi: Akoma me mendjen tek Mevlani ti?

Lediana: Jo nuk e kam mendjen tek ai por më erdhi në mendje kënga. Blerimi: Mendoj që sa më pak të përmendësh emra të tjerë është më mirë në takimin tonë.

Lediana: Unë mendoj se sa më shumë të përqendrojmë vëmendjen tek ne të dy është më mirë.

Blerimi: A është problem që jemi në të njëjtin profesion? Lediana: S’është problem si mjek si këngëtar…

Kurse Arjan Konomi tha se Ledjana ka bërë një gabim të madh.

Leave a Reply