Ledjana dhe Mevlani u dek-Iaruan çift, Antonela i аkuzoоn: Аktorë, jeni ѕi Tea dhe Andi


Ledjana dhe Mevlani janë deklaruar vetëm për njëri-tjetrin dhe kanë kr ijuar çiftin e dytë në “Përputhen”, pas Teas dhe Andit. Këta të fundit dolën nga programi së bashku në janar, ndonëse pak kohë më vonë dekl aruan se e gjitha ishte lojë.
Pik ërisht me Tean dhe Andin e ka kra hasuar Antonela çiftin e ri Ledjana-Mevlan.

Antonela e quajti Mevlanin aktor dhe sipas saj ata po e bëjnë të gjithë këtë për pëlqime në Instagram.

“Mendoj që Ledjana dhe Mevlani, ose Tea dhe Andi, më fal, po dalin çift sepse bashkë marrin më shumë pëlqime në Instagram sesa me një person tjetër. Mevlani këtë gjë e di shumë mirë. Mund të na gë njesh ne, por kamera s’i gën jen dot. Do ta tregojë koha”, tha Antonela.

“Je e lirë të japësh mendimin tënd”, u përgjigj Mevlani.

Leave a Reply