Ledianën e përgëzojnë përcjellësit, thonë se është shumë durimtare


Ledjana Prenga është njëra nga konkurrentet e Përputhen që pëlqehen më shumë nga publiku.

Ajo dhe Antonela pëlqejnë të dyja Mevlanin e për këtë arsye shpesh herë edhe kanë pasur debate.

Në fotografinë e fundit që Lediana postoi përcjellës të shumtë i thanë që e përgëzojnë për durimin që ka trguar ndaj Antonelës pasi më në fund iu zbulua fytyra e vërëtë.

Kjo për shkak se Atdheu tha se Antonela e ka puthur atë ndërsa Antonela nuk e pranonte duke thënë se ishte Atdheu ai që e ka puthur.

Leave a Reply