Lediana shpërthen në lot: “Nuk i duroj dot këto gjëra”


Prime i djeshëm ishte plot të papritura, që nga largimi i Anës, përjashtimi i Erit dhe Dorit dhe hyrjes së Aristelës.
Pikërisht përjashtimi i Erit pas sherrit me Dorin , preku Ledianën e cila tha se ndihej disi fajtore për këtë.
Në prapaskenat e primet dje, ajo tha: Mu hodh akuza në një moment që kamerat ishin fikur, se Antonela më tha që ti je fajtore se pranove kërcimin me Mevlanin

Mua s’më pëlqejnë që njerëzit ndryshe bëjnë kur kamerat janë fikur dhe tjetër kur janë ndezur.

Leave a Reply