Lediana pozoi në prehrin e Mevlanit, nuk mungojnë ‘thumbat’ e Antonelës


Dy konkurrentet e “Përputhen”, Lediana dhe Antonela shumë herë kanë mosmarrëveshje me njëra-tjetrën për shkak të Mevlanit.

Diskutimet e zhurmshme të tyre në studio lënë ‘gjurmë’ edhe në rrjete sociale, ngase as aty nuk mungojnë kunjat për njëra-tjetrën.

“E m.yte djalin”, i shkroi ajo, e cila pranoi menjëherë replikën e Ledianës, e cila i thotë se ka goxha të pasme.

Me këtë rast, Antonela nuk ndalet me kaq dhe i propozon një produkt për dobësim. /Lajmi

Leave a Reply