lbrahimović: Kosova është Serbi, nëse Νëna ime është e νírgjēr…!!!


“Kosova është Serbi, nëse nëna ime është e vi-r-gjër”. Kjo ishte një shprehje e cila mori bujë disa vite më parë, ku supozohej se e kishte thënë Ibrahimoviç për të treguar pavarësinë e Kosovës nga Serbia.

Megjithatë këto fjalë që kanë bërë xhiron e faqeve të ndryshme shqiptare dhe në media rezultojnë një trillim i pastër, pasi nuk mund t’i gjesh dot askund tjetër. Sa shumë i rreh zemra Ibrahimovic për shqiptarët, për të mbërritur në të tilla deklarata?

Ditën e djeshme, Zlatan Ibrahimoviç është pritur si hero në Kosovë, ku shumë qytetarë kanë kënduar për të dhe kanë kërkuar që të bëjnë fotografi.

Leave a Reply