‘Lash nam’, Anxhela Peristerit i zbërthehet fustani në skenë


E ftuar sot “Në kurthin e Piter Pan”, Anxhela Peristeri tregoi se ka patur dy aksidente në skenë. Njëherë është rrëzuar nga skena, ndërsa njëherë tjetër tregoi se i ishte zbërthyer fustani në mes të njerëzve

“Lashë nam në mes të gjithë njerëzve”, tregoi ajo.

Unë tani kam parë shumë këngëtarë në skenë që i ndodhin akѕidente. Po ty të ka ndodhur ndonjëherë ndonjë akѕident në skenë?

Anxhela Peristeri: Po më kanë ndodhur shumë herë akѕidente. Njëherë duhet të dilja në skenë, duhet të zbrisja nga shkallët dhe rashë. Dola në skenë. Njëherë tjetër më është zbërthyer i gjithë fustani në skenë. Nuk e di si u ktheva nga orkestra që e mbërtheva. Lashë nam në mes të gjithë njerëzve, por s’ka gjë se janë gjëra që kalojnë.

Leave a Reply