“Largohu nga Sara, po ta them tani!” Atdheun e kërсënojnë nga Dubai: Numrin ma ka ѕhpërndarë ajo, do mbash рërgjgjësi


Situata në Përputhen është nxehur, pasi Atdheu në një lidhje skype në studio zbuloi ase kishte marrë një kë rcënim.

Mesazhi kishte lidhje me Sarën, me të cilën tashmë Atdheu sqaroi se nuk ka më lidhje.

Debati
Atdheu: Mesazhi është “o shoku largoju Sarës, po ta them tani kaq pik”.
Atdheu: Numrin ma ka shpërndarë Sara
Sara: Ça po thua mo?

Atdheu: Pusho, mos fol ti!
Sara; Mos më fol mua ashtu njëherë, se të drejtën e fjalës s’ma ndalon askush!
Atdheu: Ti tani do mbash përgjegjësi ta dish. Sa për grupin, më mori një nr holandez, e dhe i thashë jam në spital, ai më tha kam një mesazh nga miku im, i rashë, po s’ma hapi, pastaj më erdhi ky mesazhi kër cënues.

Bora: Pse mendon se të ka ardhur
Atdheu: Bora patjetër kjo gjë është serioze se kemi ardhur të gjejmë dashurinë, jo të marrim kër cënime.
Sara: Unë se di pse me adresohesh nga unë, unë se di kush është njëherë. A je në terezi. Ai është personazh publik, numrin e tij e gjejnë të gjithë, mbase do vëmendje. Nga unë s’ka asnjë lloj kër cënimi.

Jasmina: Mua më kanë ardhur në Instagram që të lëmë dikë të qetë këtu brenda.
Atdheu: Nëse po bëhet fjalën për dikë që ka jashtë, se ndryshe se kuptoj.
Bora: Para se të sëmureshe, ju ishit mirë, çfarë ka ndodhur
Atdheu: E kemi shkëputur në fakt pas kamerave marrëdhënien.

Leave a Reply