Largohu Jam e martuar, vajza refuzon djaIin por kur sheh… djali merr poIicine menjehere ne telefon


Largohu Jam e martuar, vajza refuzon djalin por kur sheh… djali merr poIicine menjehere ne telefon. Një kamerë e fshehtë nuk shkoi siç duhet. Një djalë kërkoi që të tregonte se sa materialiste janë femrat në SHBA. Ai eci në këmbë dhe gjeti një vajzë s eksi në një park, e cila nuk ia va_ri. Madje tha se ishte e martuar me një marins, që ta largonte.

Mirëpo, ajo ndryshoi mendim kur pa mjetin super luksoz të djalit. Por pas kësaj ishte djali ai që e refuzoi duke u h akmarrë aq keeq, sa vajza merr në telefon p0licinë.
Për më tepër ndiqni videon.

Leave a Reply