Lajmi Fundit nga Italia/ Vendime të reja për udhëtime drejt Italisë! Ja disa detaje të rëndësishme


Qeveria italiane ka zgjatur ndalesën për udhëtimet jo të domosdoshme në mes të 20 rajoneve të këtij shteti deri më 27 mars, teksa autoritetet synojnë të beteje beteje ndaj përhapjees se variantevee të reja tëko vi d.

Zyrtarët kanë thënë po ashtu se Ministria e Shëndetësisë do të rrisë përpjekjet për vak/ sinim, duke u kërkuar rajoneve që të përdorin të gjitha dozaat që kanë, në vend të ruajtjes së tyre për dhënie si dozee të dytë.

Ndalesa për udhëtime brenda Italisë është prezantuar pak para Festës dhe pritej të skadonte më 25 shkurt, mirëpo zyrtarët frikësohen se lehtësimi i masave të izo’limit mund të rezultojë me raste të reja të infe/ ktimit me varianttin britanik.

Një nga vendimet e para të kryeministrit Mario Draghi ka qenë edhe kufizimi për të vizituar familjen dhe miqtë, duke thënë se nuk lejohen më shumë se dy persona në shtëpi të huaj.

Leave a Reply