Lajmi Fundit/Gjendet i Vdееkur Aμtori që QēIIoi Gruan me ‘Th i k ē’ në Fier


Demokrat Medinaj, 29 vjeç është gjetur i vd-eekur në landfillin e Fierit. Personi në fjalë është auto-ri i kr- imit në familje, i cili mbrëmjen e djeshme ka v-r-arë me th- ikë bashkëshorten e tij Irvana Hyka, 28 vjeç, në banesën ku jetonte në lagjen “Sheq i Madh” në Fier.

Ndërkohë p0licia njofton se trμpi i pa-je-të i v-ik-timës është gjetur rreth orës 10:20, në vendin e quajtur “Vija e ngjaIës”. Ai ishte shpallur në kërkim pikërisht për v-ras-jen e bashkëshortes së tij.

Demokrat Medinaj dhe Irvana Hyka Ianë pas dy fēmijë të m-i-tur, ndërsa familjarët kanë konfirmuar se gruaja tashmë e nd-je-rë ishte në pritje të një fëmije tjetër pasi ishte 6 javësh shtatzënë.

Leave a Reply