Lajm i zi! K0VID-i i merr jetën aktorit të njohur ѕhqiрtar që na bëri krenar në Turqi, Ia jetime vajzën


K0VIDI i mori jetën edhe aktorit të njohur shqiptar nga Maqedonia e Veriut, Luran Ahmeti. Aktori i njohur Luran Ahmeti 45-vjeçar ishte i shtrirë për një kohë në Klinikën In fektive në Shkup, por sërish nuk arriti ta përballojë sëmu ndjen.

Ahmeti la pas vetes bijen, bashkëshorten, një motër dhe prindërit dhe një karrierë të bujshme artistike.

Ka qenë aktor i Teatrit Shqiptat të Shkupit, por ka marrë pjesë edhe në produksione filmike. Ishte pjesë e dhjetëra filmave, përfshi edhe filmin më të suksesshëm në kinematografinë turke “Lugina e ujqërve”.

Leave a Reply